Carola Moors

kleurenanaliste

Laat zien wie je bent!

Weet je dat de eerste indruk in minder dan 10 sec. wordt gemaakt.
93% van de mensen gebruikt non-verbale signalen (uiterlijke verzorging, houding, lichaamstaal en stem-intonatie) voor het bepalen van die eerste indruk!


Hoe presenteer je jezelf. wát voor indruk jij wilt achterlaten is aan jou. Bijvoorbeeld dat je zelfverzekerd bent en staat voor je product. Sta jij voor kwaliteit. Stel je je professioneel en zakelijk op. Hoe toegankelijk kom jij over. Met de juiste tips op kledinggebied kun je jouw eerste indruk een beetje sturen zodat jij de juiste boodschap afgeeft.

Bruikbare tips en kledingadvies komen nu goed van pas. Jouw kledingstijl dient te kloppen bij het verhaal wat je vertelde aan de klant. Passend bij jou en bij je product of dienst. 
Ik help ik je de juiste kledingstijl te gebruiken die bij jou en bij jouw onderneming past. Ik help je op weg naar die treffende eerste indruk met persoonlijk advies op gebied van kleding en kleurgebruik.

Let op ook gepoetste schoenen, een nette schone auto en verzorgde nagels horen erbij. Het hele plaatje moet iets laten zien over jou, je onderneming en je product.

Kortom je bent er klaar voor, of toch niet?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en ik bekijk hoe ik je kan helpen.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mob.: 06 53 75 52 83

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"