Carola Moors

kleurenanaliste

Kleur en Interieur

Jouwpersoonlijkekleuren in je interieur.

Jouwpersoonlijkekleuren kan je ook helpen met een interieur kleuradvies, kleur kan bepalend zijn voor de sfeer in jouw woning. Bij de juiste keuze van kleur in jouw interieur die bij je past en bij de sfeer van jouw woning maakt kleur het verschil tussen een wauw-effect of een nee-net-niet-teleurstelling.

Het juiste palet aan verfkleuren,behangkeuze,verlichting,stoffering zoals gordijnen,daglicht,meubelstoffering en woonaccessoires,beïnvloeden namelijk je complete interieur!

Door te kiezen voor de juiste afstemming tussen deze kleurinvloeden en daarin de juiste keuzes te maken die niet alleen bij jouw woonomgeving maar ook bij jou passen, verhoog je de sfeer in je woning.

Meer dan 80% van visuele informatie is gerelateerd aan kleur. Kleur identificeert niet alleen producten of bedrijven, maar ook de kwaliteit en diverse andere aspecten van de drager. Kleur heeft een diepgaande werking op ons gevoel van welbevinden. De juiste kleur is meer dan duizend woorden waard!

Heb je zin in iets nieuws in je interieur? Dan is nu je kans! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag werk ik een interieur concept voor je uit.

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mob.; 06 53 75 53 83"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"