Carola Moors

kleurenanaliste

Nagelstyling

Jouwpersoonlijkekleuren is ook gespecialiseerd in “Gelnagels”.

Tenslotte zijn je handen je visitekaartje!

121 frenchpink1 web111 rusticred3 web 250Wil je je natuurlijke nagels voorzien van een gekleurde lak? Dan is nu de trend om een gekleurde “gellak” aan te brengen!

Gellak
Gellak is een lak die wordt aangebracht op je natuurlijke nagel als een nagellak, en die nagellak wordt dan uitgehard onder een UV-lamp.
121 frenchpink4 web 250Deze gel biedt dan ook meteen een sterke en natuurlijke bescherming van je nagels. Het resultaat is twee, tot drie weken mooie glanzende nagels!
De gel kan later op een zachte en nagelvriendelijke manier verwijderd worden.

178 ultimatered4 web 250Deze gellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils. En gellak is ook te gebruiken op je teennagels! Op je teennagels blijft het wel vier tot zes weken perfect zitten. Vooral aan te bevelen tijdens de zomermaanden!

Voor jong en oud is de nagelverzorging een belangrijk onderdeel van je persoonlijke hygiene, want jouw nagels beschermen de uiteinden van je zenuwen in je vingers en tenen. Als een soort harnas beschermt de nagel je vingertoppen tegen het stoten en andere omstandigheden die je pijn kunnen opleveren. Daarom is het van belang dat je nagels zo gezond mogelijk zijn, om zo de meest ultieme bescherming te bieden.

Hier kun je ook terecht voor een rustgevende massage van je handen.

Nail Art

Wat is er mooier dan een klein kunstwerkje te bezitten op je vingernagels? Het is natuurlijk een leuke manier om je dag op te vrolijken, maar ook een bij uitstek geschikte manier, om bij speciale gelegenheden je 'look' helemaal af te maken.

Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn!

Bruidsnagels

Natuurlijk wil je mooie verzorgde nagels op de mooiste dag van je leven!Ook in combinatie met een make-up, zodat jij op jouw trouwdag verzorgd bent van top tot teen.

Tot ziens in mijn nagel salon,

Met kleurrijke groet,

Carola Moors

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel.:  06 53 75 52 83

 

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"