Carola Moors

kleurenanaliste

Hoe werkt een kleuranalyse?

Hoe werkt een kleurenanalyse?

Bij een kleurenanalyse zijn er drie belangrijke elementen dat zijn de ogen, huidskleuren en de haarkleur.

Wat nu als je precies weet welke kleuren jou in je kracht zetten? Ik help je daar graag bij. In de gedetailleerde kleurenanalyse bepalen we aan de hand van jouw kleur huid, haar en ogen welk seizoenstype je bent. Omdat dit heel nauwkeurig moet gebeuren werk ik met het kleurenanalyse systeem daardoor verkrijg je een hoge kwaliteit ik werk niet alleen met analyse doeken maar ook met een strookjes systeem waarmee je precies opmeet welke kleur huid, haar en ogen je hebt. 

Natuurlijk mag de make-up hierbij niet ontbreken. Nadat ik het seizoenstype heb vastgesteld ga ik een mooie dag make-up voorstellen en of aanbrengen met de natuurlijke minerale make-up producten van Mineralissima afgestemd op jouw seizoenstype. De producten die ik opbreng zijn zacht en verzorgend voor je huid en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. Nadat de make-up is aangebracht zal de sessie  afgerond worden met mooie sjaals/ afterdrapes.

En natuurlijk mag een kleurenwaaier bij deze kleurenanalyse niet ontbreken,er is een optie om een persoonlijke kleurenwaaier te bestellen.

Bij deze persoonlijke kleurenwaaier die uniek is afgestemd op jouw kleur huid, haar en ogen, je krijgt een uitgebreide uitleg zodat je precies weet waar je op moet letten tijdens het kopen van nieuwe kleding, en natuurlijk welke kleuren combineer je bij je bestaande kleding. Wat zijn jouw basis kleuren en welke accentkleuren kan je gebruiken, welke kleuren versterken je kleur haar of ogen? Zo koop je jouw kleding die jou laten stralen en zelfvertrouwen geven,een kleurenwaaier is zeker een miskoop waard.

mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 06-53755283

 Carola Moors.

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"