Carola Moors

kleurenanaliste

Hoe werkt een kleuranalyse?

Hoe werkt een kleurenanalyse?

Bij een kleurenanalyse zijn er drie belangrijke elementen dat zijn : ogen, huidskleur en de haarkleur.

Wat nu als je precies weet welke kleuren jou in je kracht zetten? Ik help je daar graag bij. In de gedetailleerde kleurenanalyse bepalen we aan de hand van jouw kleur huid, haar en ogen welk seizoenstype je bent. Omdat dit heel nauwkeurig moet gebeuren werk ik met het kleurenanalyse systeem daardoor verkrijg je een hoge kwaliteit.

Ik werk niet alleen met analyse doeken maar ook met een strookjes systeem waarmee je precies opmeet welke kleur huid, haar en ogen je hebt. 

Natuurlijk mag de make-up hierbij niet ontbreken, we hebben niet voor niets 58 kleuren oogschaduw. Alleen dan kunnen we jou de mooiste kleuren geven. Kleuren die harmoniëren met jouw natuurlijke oogkleur. Hetzelfde doen we met foundation, lipstick of mascara. Natuurlijk staat de betaalbare kwaliteit voorop, maar meteen daarna gaat het om de tint die een perfect totaalbeeld creeërt. Wanneer alles perfect is afgestemd wordt het gezicht zichtbaar!Nadat de make-up is aangebracht zal de sessie  afgerond worden met mooie sjaals/ afterdrapes.

En natuurlijk mag een kleurenwaaier bij deze kleurenanalyse niet ontbreken,er is een optie om een persoonlijke kleurenwaaier te bestellen.

Bij deze persoonlijke kleurenwaaier die uniek is afgestemd op jouw kleur huid, haar en ogen, je krijgt een uitgebreide uitleg zodat je precies weet waar je op moet letten tijdens het kopen van nieuwe kleding, en natuurlijk welke kleuren combineer je bij je bestaande kleding. Wat zijn jouw basis kleuren en welke accentkleuren kan je gebruiken, welke kleuren versterken je kleur haar of ogen?

WAT LEVERT HET U OP?

Bespaar tijd en geld door uw kleding te kopen aan de hand van je persoonlijke kleurenwaaier een compleet advies. Vanaf nu geen miskoop meer!

Particulieren en bedrijven kunnen terecht voor afzonderlijke adviezen (kleuradvies, stijladvies

Zo koop je je kleding die jou laten stralen en je zelfvertrouwen geeft, met een kleurenwaaier heeft u geen miskoop meer!

mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 06-53755283

Met kleurrijke groet,

Carola Moors.

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"