Carola Moors

kleurenanaliste

Make-up advies

Make-up Advies
Het is ongelooflijk wat de juiste kleuren make-up in een mooie kwaliteit met jouw uitstraling doen! Ben jij het ook beu om te werken met bakjes vol met make-up, waarvan je niet weet waarom je het gebruikt? Wij ruimen het graag voor je op. Weg met de twijfel en de overbodige aankopen.

Na de kleurenanalyse beschikken we over meetresultaten die we koppelen aan ons geavanceerde en unieke computersysteem. Zo bepaalt de Imageconsultant welke kleuren uit het uitgebreide assortiment aansluiten bij jouw natuurlijke kleuren van huid, haar en ogen. In 10 zorgvuldig gekozen stappen leren wij jou het raffinement van een persoonlijke touch. Deze stappen komen voort uit 10 verschillende productgroepen die we jou in de juiste volgorde leren aan te brengen. 

Als de natuur verandert van kleur, past alles zich aan. Het blijft één harmonieus geheel. Ik kan hetzelfde doen met make-up.

Als een schilder met zijn palet leer ik je het raffinement van een persoonlijke touch. Dat kan ik dankzij mijn zeer uitgebreide assortiment. In zorgvuldig gekozen stappen neem ik je mee langs jouw persoonlijke producten. Ik begin met de concealer en met een mooie foundation, om na een ontspannende ontmoeting met, onder andere, eyeshadows en blushes, te eindigen met de keuze uit verschillende kleuren lipsticks.
Je bent zeker niet de eerste, maar ook nog lang niet de laatste, die moeite zal hebben een zeer aangename verbazing te onderdrukken.

Ik leer jou dus zelf de make up opbengen. Met bruikbare en hanteerbare tips.
Het eindresultaat laat zich raden: Schitterend, waarbij niet de make-up hetgeen is dat opvalt, maar jij zelf!

In mijn webshop vind je een overzicht van het volledige assortiment. Uiteraard leggen ik je de gekozen kleuren zorgvuldig voor jou vast in een 10-stappenplan. (10 verschillende productgroepen zoals oogschaduw, foundation en lipstick) Zo weet je precies welke kleuren bij je passen en komt er een einde aan dat laatje vol met ongebruikte lipsticks, blushes en poeders!

make up2017 09aMet producten van Art of Image heb ik je de mooiste kleuren van make-up mogen demonstreren. Kleuren die harmoniëren met jouw natuurlijke tinten.

Ik attendeer je graag op de vernieuwde webshop van Art of Image waar je eenvoudig gebruik van kan maken. 

Voor meer informatie over het merk Art Of Image kijk vooral ook eens op de website

logo 1

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"