Carola Moors

kleurenanaliste

Make-up

Make-up

Als de natuur verandert van kleur, past alles zich aan. Het blijft één harmonieus geheel. Ik kan hetzelfde doen met make-up.

Als een schilder met zijn palet leer ik je het raffinement van een persoonlijke touch. Dat kan ik dankzij mijn zeer uitgebreide assortiment. In zorgvuldig gekozen stappen neem ik je mee langs jouw persoonlijke producten. Ik begin met de concealer en met een mooie foundation, om na een ontspannende ontmoeting met, onder andere, eyeshadows en blushes, te eindigen met de keuze uit verschillende kleuren lipsticks.
Je bent zeker niet de eerste, maar ook nog lang niet de laatste, die moeite zal hebben een zeer aangename verbazing te onderdrukken.

Ik leer jou dus zelf de make up opbengen. Met bruikbare en hanteerbare tips.
Het eindresultaat laat zich raden: Schitterend, waarbij niet de make-up hetgeen is dat opvalt, maar jij zelf!

 

In mijn webshopvind je een overzicht van het volledige assortiment. Uiteraard leggen ik je de gekozen kleuren zorgvuldig voor jou vast in een 10-stappenplan. (10 verschillende productgroepen zoals oogschaduw, foundation en lipstick) Zo weet je precies welke kleuren bij je passen en komt er een einde aan dat laatje vol met ongebruikte lipsticks, blushes en poeders!

 

 

make up2017 09aMet producten van Art of Image heb ik je de mooiste kleuren van make-up mogen demonstreren. Kleuren die harmoniëren met jouw natuurlijke tinten.

Ik attendeer je graag op de vernieuwde webshop van Art of Image waar je eenvoudig gebruik van kan maken. 

Met vriendelijke groet,

Carola Moors

Mail.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mob.: 06 53 75 52 83

 

 

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"