Carola Moors

kleurenanaliste

Nagelstudio

121 frenchpink1 webIn de nagelstudio van Jouw persoonlijke kleuren kan je terecht voor Gelnagels.
Tenslotte zijn je handen je visitekaartje!

Naast kleurenanalist ben ik ook nagelstyliste en zorg ik ervoor dat alle kleuren matchen met jouw persoonlijke kleuren op je nagels. Je natuurlijke nagels voorzien van een gekleurde gellak. Hiervoor gebruik ik het beste merk.

Pink Gellac
Pink Gellac is de gellak die wordt aangebracht op je natuurlijke nagel als een nagellak. Pink Gellac biedt dan ook meteen een sterke en natuurlijke bescherming van je nagels. Het resultaat is twee, tot drie weken mooie glanzende nagels! Na die weken wordt de gellak op een professionele manier verwijderd, en weer opnieuw aangebracht met prachtige nieuwe kleuren.

Pink Gellac is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils. En Pink Gellac is ook te gebruiken op je teennagels! Op je teennagels blijft het wel vier tot zes weken perfect zitten.

Vooral aan te bevelen tijdens de zomermaanden! Zo kleurrijk!

Voor jong en oud is de nagelverzorging een belangrijk onderdeel van je persoonlijke hygiëne, want jouw nagels beschermen de uiteinden van je zenuwen in je vingers en tenen. Als een soort harnas beschermt de nagel je vingertoppen tegen het stoten en andere omstandigheden die je pijn kunnen opleveren. Daarom is het van belang dat je nagels zo gezond mogelijk zijn, om zo de meest ultieme bescherming te bieden.

Enkele voorbeelden van de vrolijke kleuren van Pink Gellac: 

345 heavenly pink348 teal blue344_vintage_rose.jpgMermaid PinkPink Gellac Hawaii OranjePink Gellac Midnight PurpleSorbet Pink

Je kan natuurlijk ook je Pink Gellac professioneel laten verwijderen zonder dat je je nagelbed beschadigd dit is zeer belangrijk voor je nagels. Na het aanbrengen van je Gellac krijg je een heerlijke rustgevende massage voor je handen.

Kleurenthema's
Pink Gellac werkt per seizoen met kleurenthema's waardoor je met de mode mee gaat.  

Nieuwste lijn
De nieuwste lijn van Pink Gellac in 2024 is de Cat Eye Glam, met vijf prachtige glitterkleuren. Nu verkrijgbaar bij Jouw Persoonlijke Kleuren. 

cat eye glam pink gellac

 

Nail Art
Wat is er mooier dan een klein kunstwerkje te bezitten op je vingernagels? Het is natuurlijk een leuke manier om je dag op te vrolijken, maar ook een bij uitstek geschikte manier, om bij speciale gelegenheden je 'look' helemaal af te maken.

Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn!

Bruidsnagels
Natuurlijk wil je mooie verzorgde nagels op de mooiste dag van je leven! Ook in combinatie met een make-up, zodat jij op jouw trouwdag verzorgd bent van top tot teen

Tot ziens in mijn gezellige huiselijke nagelstudio in Rosmalen! De nagelstudio is ook vanuit Den Bosch goed bereikbaar. Gebruik de routekaart om te zien hoever de nagelstudio rijden is vanaf jouw huis. 

"investeren in je uiterlijk is een investering in je persoonlijkheid"